Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Valentines dag
Valentines dag falder hvert år d. 14/2

En kærkommen anledning til at få vist den udkårne lidt opmærksomhed. Måske hører du til den lille flok der af sig selv giver små gaver og hilsner i ny og næ - respeeekt. Men resten af os har brug for disse tilbagevendende anledninger. Valentine er en smule misforstået herhjemme, idet  mange tror at det er på selve dagen d. 14/2 at man sender en lille hilsen. Det må man naturligvis også gerne, men skal det være helt korrekt, skal den lille gavehilsen afleveres i dagene op til selve Valentines dag, som skal kulminere med en tur på restaurant, et surpriseparty, en udflugt eller lign. Den lille gavehilsen som kommer i forvejen, kan så udformes som en invitation til den udkårne.
 
Lidt baggrundsinfo:
Valentinesdag er opkaldt efter de elskendes skytshelgen, Skt. Valentin. Legenden beretter, at Valentin var en kristen præst, der levede i Rom på kejser Claudius den Andens tid. Valentin blev dømt til døden, fordi han havde trodset kejserens forbud mod at vie unge romerske mænd. Claudius havde forbudt dem at gifte sig, da han mente, at ægteskabet gik ud over soldaternes kampmoral. Men Valentin tog de unge elskendes parti og viede dem i al hemmelighed. 

Mens han ventede på sin henrettelse, blev han gode venner med fangevogterens blinde datter, som han mirakuløst gav synet igen. Inden han blev halshugget, den 14. februar år 269 e.Kr., skrev han et lille brev til sin veninde og underskrev det: "Fra din Valentine." Og det skulle efter sigende have været verdens første Valentineskort! 

Hold flammen brændende!
Kærlighed behøver heldigvis ikke nødvendigvis at være ulykkelig som i Valentins tilfælde. Mange lever i lykkelige forhold og er ganske godt tilfredse med det. Som bekendt kommer man dog ikke sovende til et lykkeligt forhold - der skal arbejdes aktivt på at holde "flammen" brændende. Husk jævnligt at skrive små søde Valentines-beskeder, ikke bare til Valentinesdag men året rundt.

Bestil allerede nu mens du husker det - du kan så passende vælge leveringsdatoen til 14/2 eller endnu bedre nogle få dage forinden. På den måde kan du evt. udforme hilsenen som en invitation til en aktivitet på selve dagen - og samtidig sikrer du dig at pakken kommer frem rettidigt - også selv om Post Danmark evt. skulle ryge ind i en forsinkelse.
 
Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...