fødselsdagskort

fødselsdagskort


Guleroden.dkGuleroden er din leverandør af personlige gaveartikler. Send fødselsdagskort som e-postkort, gaver som firmagaver, julegaver eller et elektronisk postkort til dem du holder af i anledning af mors dag, fars dag eller valentins dag.

Guleroden vil være din hovedleverandør indenfor personlige hilsner! Intet er mere upersonligt end fødselsdagskort en email-hilsen på mærkedagen, men omvendt er det fødselsdagskort temmelig besværligt at skrive et brev i hånden og få det postet. Med Guleroden kan du få sendt en personlig hilsen sammen med en lille ting i en spændende indpakning - og det er lige så nemt som at sende en email!
Mærk verden, gå nye veje, de små glæder er de største og tanken der tæller...

Historie
Guleroden blev etableret i januar 1999 med det ene formål at undersøge mulighederne for Internethandel. Kerneproduktet var gulerødder, men ideen slog an, og sortimentet er siden løbende udvidet. Guleroden er nu Danmarks suverænt mest populære gaveservice. I november 2000 målte analyseinstituttet MMXI Europe 61.000 unikke besøgende på Guleroden, hvilket gørden til danskernes næstpopulæreste onlinebutik overhovedet - nogenlunde på linie med den kendte onlineboghandel Amazon.com

Særlig service for erhvervskunder
Er du erhvervskunde/storkunde, kan vi tilbyde dig en lang række services og muligheder, som ikke er tilgængelige for den almindelige forbruger. Vi servicerer i dag en lang række store og små virksomheder med både faste løbende aftaler, adhoc-opgaver eller enkeltstående opgaver.

Varer, priser og styktal
Alle varer og priser i den officielle butik er baseret på salg af enkelstyk til privatpersoner. Allerede ved relativt små styktal kan vi tilbyde store mængderabatter, og skal varerne leveres samlet uden individuel indpakning, kan rabatten blive endnu større. Er du på jagt efter en vare som ikke findes i sortimentet, er der måske mulighed for at vi kan skaffe varen hjem - forhør nærmere.

Fleksibilitet
Gulerodens berettigelse i forhold til dig som erhvervskunde er vores fleksibilitet. Hvis der er en smule volumen på din ordre, kan vi tilbyde fødselsdagskort næsten ubegrænset fleksibilitet! Vi pakker gerne i din egen emballage eller er behjælpelig med at løse emballageproblemet. Følgebreve, vareprøver, kuvertering - vi finder en løsning!

Tidsbesparelse!
Tid er penge, og det gælder især i erhversmæssig sammenhæng! Send os en fil med navne og adresser - så klarer vi resten...

Tøv ikke med at kontakte os med din forespørgsel på erhverv@guleroden.dk eller ring på telefon 97 21 22 14.

Emballagen
En meget vigtig del af Gulerodens hilsenoverbringelse er emballagen, som er specialfremstillet til formålet. Til de almindelige gaver anvendes enten paprør eller papæske, afhængigt af varen.

I mange tilfælde vil emballagen yderligere være foret med træuld - på én gang gammeldags og topmoderne, og væsentlig mere spændende end syntetiske flamingokugler og bobleplast. Træulden er endvidere miljørigtig - fremstillet på dansk produceret rødgran og dermed ikke en trussel mod regnskoven. Snarere tværtimod, idet træulden høvles af træ fra den "skovning" som er helt nødvendig for at pleje de danske skove.

Også vores vingaver er værd at lægge mærke til. Her benytter vi en helt unik patentanmeldt emballagekonstruktion, som består af groft papir i en solid cellestruktur. Emballagen er næsten et kunstværk i sig selv, og derfor er vingaven mere spændende at modtage i denne forklædning end den traditionelle indpakning med cellofan eller lignende. Cellofan, flamingo og kemikaliefyldte farvetryk er YT - rustik, natur og atmosfære er IN - og