Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Når de varmere temperaturer rammer det kolde nord, så er det helt automatisk lig med at både børn og voksne opholder sig mere udendørs. Sommeren, er nemlig en tid, hvor det er behageligt, hvis ikke til tider nærmest nødvendigt at opholde sig udenfor. Men når de helt kolde temperaturer melder sin ankomst, så er det altså bare ikke alle mennesker, som synes det er lige fedt at være udenfor. Og det er heller ikke alle børn, som føler for dette. Når vinterhalvåret falder på, så er det godt at vide hvad man skal foretage sig med børnene, både inde og ude. Læs med her.

 

Termotøj til børn giver muligvis anledning til at være mere udenfor

Der er et ordsprog, hvor man siger, ’der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning’. Måske, har du allerede hørt sætningen et par gange før i dit liv. Men der er altså noget om snakken. Også når det kommer til børnene. Det er vigtigt, at man har godt med tøj på, når temperaturerne er i den lave ende. Det kan derfor give god mening at købe termotøj til børn, så de har den rette påklædning til at være udendørs.

 

Man kan få meget forskelligt termotøj til børn, herunder flyverdragter. Men selvfølgelig er det ikke kun termotøj til børn, som er relevant, man kan naturligvis også finde termotøj til mænd og kvinder. Der er nok ingen som har lyst til at opholde sig udenfor når det er koldt, derfor er det vigtigt at have det helt rigtige overtøj til det danske vejr. Hellere have det for varmt end for koldt, når man færdes udenfor.

 

Find på sjove udendørsaktiviteter

Nogle gange kan det måske også kræve lidt kreativitet når man skal have børnene udenfor for at få frisk luft. Det kunne eventuelt være en god idé at planlægge en gåtur i skoven og så tage madpakkerne med. En tur i naturen, hvor I samler grankogle, blade eller andet til brug til et kreativt projekt, kunne også være en mulighed. Ellers, findes der en hel masse lege i kan lege. Hvis du eller I mangler inspiration til, hvad I kan lave med børnene udendørs i den friske luft, så læs mere her.

 

Hjem i varmen

Efter en dejlig frisk tur ude i naturen, er det skønt at komme indenfor igen i varmen. Der er heldigvis mange hyggelige aktiviteter man kan lave sammen med børnene efter sådan en tur udenfor. For eksempel, kan I jo lave varm kakao med flødeskum, så I har noget at varme jer på, når I kommer indenfor. Skru godt op for varmen, og sæt eventuelt en hyggelig familiefilm på. Hvis børnene stadig er rastløse, så kan I jo spille et spil eller de kan lave noget kreativt, som for eksempel at tegne eller male. Fik I samlet nogle ting i naturen, så er der også masser af sjove projekter i kan kaste jer ud i. For eksempel kan i lave flotte dekorationer eller kollager

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...