Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Hvordan søger man?
Som hovedregel kan man sige, at du blot skal indtaste det du søger efter. Søger du eksempelvis efter rødvin taster du blot "rødvin" og klikker på "Søg". Resultatet vil være en liste over alle informationssider og varesider hvor ordet rødvin er nævnt.

Men pas på med at gøre søgeordet alt for specifikt. Hvis du f.eks. er på jagt efter "kvalitetsrødvin", bør du IKKE bruge dette som søgeord, men stadig nøjes med "rødvin". Selvom al vin på Guleroden er kvalitetsvin, er det jo ikke sikkert vi lige har brugt det specifikke ord i varebeskrivelsen. Derimod er det rimeligt at forvente, at ordet "rødvin" indgår på de sider du er interesseret i.

Du kan også indtaste flere ord i søgefeltet. Hvis du f.eks. vil vide noget om handelsbetingelserne, kunne en søgning eksempelvis være "vilkår betingelser rettigheder". Bemærk dog at der rent søgeteknisk indsættes "Eller" mellem hvert af søgeordene - dvs. resultatet indeholder alle sider som blot indeholder mindst ét af søgeordene. Det er derfor uhensigtsmæssigt at søge på "en billig æske chokolade", da eksempelvis alle sider indeholdende ordet "en" vil medtages i søgeresultatet...

Stol ikke på søgeresultatet!
Hvis du ikke umiddelbart har succes med søgefunktionen, skal du ikke give op så let. Måske findes produktet eller informationen alligevel på websitet under et andet navn. Kig lidt omkring i menuerne - og hjælper det stadig ikke, ja så er gode dyr selvfølgelig en smule rådne. Men send os en mail - måske har vi alligevel varen, og ellers kan det være vi beslutter at indføre den i sortimentet.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...