Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Hvordan handler jeg i butikken?

Find en vare
Allerførst skal du finde en passende gaveartikel. I venstre side af skærmen vises der altid en oversigt over de varekategorier der findes i butikken. Varerne er enten inddelt efter pris eller efter varetype. Et konkret eksempel på en kategori kunne være "Chokolade". Når kategorien vælges, vises en oversigt over alle de varer der indgår i kategorien - i dette tilfælde forskellige former for chokoladegaver. Varerne vises med små billeder, overskrift og pris, således at du kan danne dig et overblik over mulighederne. Et klik på en bestemt vare vil åbne en mere udførlig beskrivelse og give adgang til større billeder af varen.

Læg varen i "indkøbsvognen"
I forbindelse med at du får vist en vare på skærmen, vil der altid være et lille købs-ikon til højre for varen. Et klik på dette ikon vil overføre varen til "indkøbsvognen" - som egentlig bare er en liste over de varer du påtænker at købe. Når du klikker på ikonet, vises den opdaterede liste. Her kan du også se hvor meget forsendelsen kommer til at koste. Der kan rettes direkte i listen, hvis man f.eks. vil have 2 æsker chokolade i stedet for én, eller hvis man helt ønsker at slette chokoladen fra listen.

Shop videre
Måske kan du konstatere, at den valgte æske chokolade inkl. forsendelse er billigere end det beløb der var afsat til gaven. Der er så mulighed for at shoppe videre. Hvis der eksempelvis stadig er 75 kr. tilbage at bruge af, vil det være oplagt at klikke på den prisinddelte varekategori "50-99 kr.". Her kan man så udse sig en lille ekstra ting at putte i pakken.

Et ekstra blik på indkøbsvognen
Som nævnt vises indholdet i indkøbsvognen (listen) hver gang der vælges en vare. Derudover kan du altid få vist indholdet i indkøbsvognen ved at klikke på den lille indkøbsvogn øverst på siden i det orange område til højre for søgefeltet. Her vil du også altid kunne se antallet af varer i indkøbsvognen samt totalprisen.
Bemærk i øvrigt, at der neden under indkøbsvognen/listen ofte vil vises et eller flere tilbud med store rabatter.

Gå til kassen
Når indkøbsvognen indeholder de ting der skal i pakken, trykker du blot på knappen "Gå til kassen", som befinder umiddelbart under inskøbsvognen/listen. Afhængigt af varetypen vil du nu ledes igennem den afsluttende proces, hvor vi bl.a. skal have at vide hvor pakken skal sendes hen og hvad der evt. skal stå på det medfølgende kort. Undervejs vil du også få mulighed for at bestille ekstra dekoration og andet sjovt tilbehør til pakken.

Betaling og ordrebekræftelse
Til sidst bliver du bedt om at vælge hvilken betalingsform du ønsker at benytte. Guleroden forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og tilbyder et bredt udvalg af betalingsmuligheder. Når betalingen er gennemført, vil du på skærmen præsenteres for en ordrebekræftelse med alle relevante informationer. Det anbefales at udskrive denne side som dokumentation. Ordrebekræftelsen sendes dog også som mail til den mailadresse du har opgivet.

Tak for handelen - og på gensyn!


Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...