Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Emballagen
En meget vigtig del af Gulerodens hilsenoverbringelse er emballagen, som er specialfremstillet til formålet. Til de almindelige gaver anvendes enten paprør eller papæske, afhængigt af varen.

Standardemballage I mange tilfælde vil emballagen yderligere være foret med træuld - på én gang gammeldags og topmoderne, og væsentlig mere spændende end syntetiske flamingokugler og bobleplast. Træulden er endvidere miljørigtig - fremstillet på dansk produceret rødgran og dermed ikke en trussel mod regnskoven. Snarere tværtimod, idet træulden høvles af træ fra den "skovning" som er helt nødvendig for at pleje de danske skove. 

Også vores vingaver er værd at lægge mærke til. Her benytter vi en helt unik patentanmeldt emballagekonstruktion, som består af groft papir i en solid cellestruktur. Emballagen er næsten et kunstværk i sig selv, og derfor er vingaven mere spændende at modtage i denne forklædning end den traditionelle indpakning med cellofan eller lignende. Cellofan, flamingo og kemikaliefyldte farvetryk er YT - rustik, natur og atmosfære er IN - og den trend gælder både i privat og erhvervsmæssig regi.

Specialemballage til vinStandardemballageSamtidig med det praktiske har emballagen også en vigtig psykologisk funktion. Det har altid været mere interessant at modtage pakker end breve, og alle vores emballagetyper giver denne vigtige 'pakkefornemmelse'. 

Alle emballager er specielle på hver sin måde, men fælles for dem alle er, at de på én gang giver et festligt førstehåndsindtryk, men samtidig kan holde til lidt hårdhændet behandling.

Hvis du allerede har prøvet at modtage en hilsen fra Guleroden, ja så kender du fornemmelsen...

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...