Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad betyder FAQ?

Svar: FAQ er en forkortelse for Frequently Asked Questions - eller på dansk: Ofte Stillede Spørgsmål. Ved at læse FAQ'en kan du måske få svar på dit spørgsmål uden at tage kontakt til Guleroden. Det er en fordel for dig (og for Guleroden)

Hvorfor hedder Guleroden egentlig Guleroden?
Svar: Da Guleroden blev etableret i januar 1999, var eneste produkt i sortimentet en frisk økologisk gulerod med top! Derfor var navnet jo mere eller mindre oplagt. Sortimentet har dog løbende udviklet sig, og i dag kan man desværre ikke længere sende gulerødder (snøft..). Årsagen er, at denne famøse rodfrugt er for vanskelig at opbevare og håndtere på tilfredsstillende vis. Navnet hænger dog fortsat ved - og nu hænger du også på den - vi har endnu aldrig hørt om nogen, for hvem det er lykkedes at glemme navnet.... :-)

Hvad koster det at få varen leveret?
Svar: Omkostningerne til levering er nøje beskrevet her.

Hvorfor er forsendelsen ikke længere inkluderet i varens pris?
Svar: Det er korrekt, at Guleroden tidligere har været frontløber i forhold til at præsentere alle omkostninger direkte ved den enkelte vare. Det nye på Guleroden er imidlertid, at det er muligt at putte flere forskellige ting i pakken. Derfor kender vi ikke omkostningerne til pakning og forsendelse, før vi ved helt nøjagtig hvad pakken indeholder. Det er således ikke for at snyde dig som kunde! Tværtimod er priserne gennemsnitligt blevet sænket en smule, hvis man som tidligere putter en enkelt vare i pakken. Og sender man flere ting i samme pakke - ja så er der for alvor sparet penge!

Hulk - jeg ejer hverken dankort eller andre betalingsmidler, hvad så...?
Svar: Der er faktisk ikke meget at gøre.. Guleroden er en af Danmarks bedst udstyrede onlinebutikker hvad angår betalingsmuligheder, så det er begrænset hvad vi mere kan gøre. Det eneste vi ikke kan tilbyde er kredit. Vi ville forsåvidt gerne og har også gjort det en periode. Desværre er der alt for mange der glemmer at betale - også selvom de bliver mindet om det...

Kan Guleroden tjene penge på de helt små forsendelser?
Svar: Som udgangspunkt nej. De helt små forsendelser er i realiteten underskudsgivende, når emballage, porto, arbejdsløn og administration er betalt. Når vi alligevel tilbyder at sende de helt små forsendelser, er det bl.a. fordi vi opnår en vis reklameværdi ved at få pakker ud til nye potentielle kunder. Men derudover er det jo også en brandgo' service overfor dig, som gerne skulle resultere i at du bliver mere tilfreds. Faktisk er det jo væsentlig billigere at sende et par karameller via Guleroden end at købe et glittet fødselsdagskort i kiosken på hjørnet og sende det selv - og også meget hurtigere og nemmere!

Hvorfor kan jeg ikke putte noget i indkøbsvognen?
Svar: Hvis du klikker på købs-ikonet ud for en vare, og derefter præsenteres for en side hvor der blot står at din indkøbskurv er tom, skyldes det formentligt et problem med såkaldte "cookies". Læs mere ved at klikke her

Kan man bestille selv om man bor i udlandet?
Svar: Ja, det kan man naturligvis. Vi kan modtage betaling via bl.a. Visacard, Diners , Eurocard, JCB og Visa Electron. Blot leverer vi kun inden for Danmarks grænser ekskl. Grønland og Færøerne.

Hvorfor kan man ikke længere sende til Grønland, Færøerne og udlandet?
Svar: Når vi har valgt at koncentrere os om lokale indenrigsforsendelser skyldes det flere ting. En ikke uvæsentlig faktor er, at vi efter en periode må konstatere, at området omkring udlandsforsendelser simpelthen ikke er rentabelt, når den megen ekstra administration tages i betragtning. Reglerne omkring told, moms, spiritus, tobak osv. er lidt af en jungle at finde vej i. Ud fra et brugervenlighedssynspunkt bliver bestilling også lettere, når brugeren ikke skal træffe valg omkring destinationslande, forsendelsesomkostninger mv.

Hvorfor er der ingen sexlegetøj og andre gode sager i butikken?
Svar: Sex er kommet for at blive, og på Guleroden går vi helt og holdent ind for det - vi dyrker det sågar selv. Men sagen er, at Guleroden helst skal være et sted hvor både børn og voksne kan færdes uden at være bange for hvad der dukker op. Derfor fører vi ingen produkter i nævnte kategori.

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...