Klik her for at se denne uges tilbud

Gør Guleroden til din startsideFøj Guleroden til dine favoritlinks

EmnerEFTER TYPE

Balloner

Barsel

Bestsellere!

Blomster

Chokolade

Diplomer

Diverse gimmick

Drager - vindhjul

Forklæder

Fødselsdag

Gavekurv

Hatte

Ib Laursen

Indflytter gave

Indpakning

Keramik Hjerter

Kærlighed

Legetøj

Lightere

Magneter

Magnetkæder

Motiv-krus

Nyheder

Nytår

Nøgleringe

Oppustelige

Plysdyr, bamser

Pusle-opgaver

Rooligan

Rosendahl

Skriveredskaber

Slik og chips

Spil

Spilledåser

Stearinlys

Storm design

Træbogstaver

Tørklæder

Udeaktivitet

Vin og spiritus

Wellness

Øl-artikler


Hyggelige efterårsaktiviteter for hele familien

Når det danske efterår rammer, bringer det en særlig form for duft, stemning og farveskift med sig. Efteråret er den perfekte årstid til at skabe minder med din familie og udforske en verden af skønhed og eventyr.

Så hvorfor ikke lade dig inspirere af efteråret og dets skatte til at skabe nogle uforglemmelige stunder sammen?

Ture i skoven og naturen

Efteråret er som skabt til udendørs eventyr. Du kan pakke en kurv med lækkerier og tage hele familien med på en tur i skoven. Lyt til suset i trætoppene og følg stien, der fører dig dybere ind i efterårets farver.

Når I vandrer gennem skoven, kan I indsamle farverige blade, mos eller kastanjer, der senere kan bruges i kreative projekter eller som dekorationer.

Halloween

Børn elsker at klæde sig ud og tage på trick-or-treat eventyr i nabolaget i et sjovt eller skræmmende Halloween kostume. Du kan også arrangere en Halloweenfest med uhyggelige dekorationer og sjove aktiviteter som græskarudskæring og skattejagt.

Kreative efterårsprojekter

Efteråret er fyldt med kreative inspirationer. Prøv at male de smukke efterårsblade, I har samlet under jeres skovture, eller udsmyk et græskar eller tretten til Halloween!

Der er ingen grænser for, hvad I kan skabe sammen. Lav en collage af efterårets farver eller lav jeres egne dekorationer til hjemmet, så I rigtigt kan komme i stemning.

Efterårsbagning og madlavning

Når vejret bliver koldere, er der intet som varme og velduftende retter direkte fra ovnen. Efteråret er ideel til at eksperimentere med bagning og madlavning sammen med familien. Fra friske æbletærter til velduftende græskarsupper og nye svampefund, er der masser af muligheder for at udforske nye smage og teksturer.

Saml jer omkring køkkenbordet, og lad børnene hjælpe med at røre i gryden eller forme dejen. Det er ikke kun en smagsmættet oplevelse, det er også en fantastisk måde at skabe minder og samvær med dem, du elsker.

Hyggeaftener indenfor

Selv de mørke og regnfulde efterårsaftener kan være hyggelige. Brug tiden indendørs til at skabe hyggelige aftener med brætspil, film- eller læseaftener. Tænd stearinlys og hyg jer under tykke tæpper i sofaen. Det er den perfekte måde at fordybe jer i bøger eller konkurrere i sjove spil sammen.

Efteråret handler nemlig også om at tage det roligt og finde tid til at slappe af sammen som familie.

Aktiviteter uden for byen

Hele Danmark byder på smuk natur og spændende destinationer især om efteråret. Besøg en bondegård, hvor børnene kan se dyr og plukke friske æbler. Eller udforsk de farverige skove og kyster i det danske landskab.

Det kan også være der er et lokalt hjemsøgt hus eller en gyserlabyrint i jeres nærmeste forlystelsespark eller endda nabolag. Gys er blevet ekstremt populært og en stor oplevelse, hvis man tør. I øvrigt også en perfekt Halloween aktivitet.

Tag imod efterårets farver og lad det inspirere dig til at skabe minder med din familie, som I vil værdsætte i mange år fremover. Kom ud og oplev efterårets skatte og skab nogle uforglemmelige stunder sammen med dem, du elsker.

Velkommen til efteråret!

Populære produkter


Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Gulerodens nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye produkter og tiltag.

Læs mere...